Lütfen bekleyin...
banner

ÇENGELKÖY PARK EVLERİ projesi Genel Bilgiler

ÇENGELKÖY PARK EVLERİ

Anadolu yakasında geleneksel boğaz yaşamının sürdüğü, İstanbul’un tarihi semtlerinden biri olan Çengelköy’de 65.000 m² arazi üzerinde konumlanmış, Boğaz manzaralı Rezidanslar, Konaklar ve Villalardan oluşan bir projedir.

Projede, özel mimari tasarımlara sahip 27 adet müstakil Villa, her biri 4 Dubleks Daireden oluşan 29 adet Konak, 73 adet Residence, Sosyal Alanlar ve Butik Çarşı bulunmaktadır.

Geleneksel ve Modern Türk mimarisiyle tasarlanmış, yaşam ilkesi huzur ve güven olan Çengelköy Park Evleri yeni sakinlerini bekliyor.


VİLLALAR

4 plan tipi ve Boğaz’ın tarihi semtlerinden esinlenerek 5 farklı dış cephe görüntüsünden oluşmaktadır. Her villanın kendine ait ön ve arka bahçe kullanımı, asansörü, saunası, hizmetli odası ve 2 araçlık kapalı garajı bulunmaktadır.



KONAKLAR

Bahçe Dubleks - Çatı Dubleks daireler, 29 blok içerisinde 116 adet daireden oluşmaktadır. 4+1 ev tipleri bahçe dubleks ve 3+1 ev tipi çatı dubleks olarak tasarlanmıştır. Bahçe dubleks dairelerin ön ve arka ve yan bahçe kullanımı, çatı dubleks dairelerin teras alanları ile boğazın ve peyzajın tadını çıkarırken 3 farklı cephe tasarımı ile konsept mimari ayrıcalığını yaşayacaksınız.



RESIDENCE

Residence’lar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanmıştır. Residence bloğumuzda yer alan 4+1 / 5+1 daire tiplerinin tamamı dubleks mimari ile tasarlanmıştır. Dairelerimizin tamamı balkon ve seyir teraslarına sahip olmakla birlikte tüm odalar balkonlara ve seyir teraslarına açılmaktadır. Teraslarımızda yaklaşık 3 metre boyunda güneş panelleri bulunmaktadır. Cadde dükkanlar Rezidans bloğumuzun zemin katında ve caddeye sıfır konumda yer almaktadır.



GENEL ÖZELLİKLER;

· Concierge Servisi,

· Vale Park,

· Bahçe ve Park,

· Açık Otopark,

· Kapalı Otopark,

· Asansör



GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ;

· 24 Saat Güvenlik,

· Kapalı Devre Video Sistemi,

· Görüntülü İnterkom Sistemi,

· Güvenlikli Giriş,

· Güvenlik Kameraları



KONUT GÜVENLİĞİ;

· Çelik Kapı,

· Otomatik Yangın Söndürme Sistemi,

· Yangın ve Duman Dedektörü



SOSYAL İMKANLAR;

· Sauna,

· Restoran / Cafe,

· Çarşı,

· Hamam,

· Oyun Parkı,

· SPA,

· Kapalı Yüzme Havuzu,

· Sosyal Tesisler,

· Spor Aktiviteleri,

· Basketbol Sahası,

· Tenis Kortu,

· Yürüyüş Parkuru,

· Fitness Salonu



TEKNİK ÖZELLİKLER;

· Jeneratör,

· Teknik Servis,

· Fiber Optik İnternet Altyapısı,

· Uydu TV Altyapısı,

· Merkezi Sıcak Su,

· Hidrofor,

· Kablosuz İnternet,

· Merkezi Kablolu Televizyon,

· Doğalgaz,

· Su Deposu

Resimleri büyük boyutta görmek için üzerine tıklayınız.
    DANIŞMANLARIMIZ