Lütfen bekleyin...
banner

VADİ İSTANBUL projesi Genel Bilgiler

Evyap ’ın Maslak Ayazağa’daki arazisi üzerinde inşaatı yapılan Vadistanbul, Belgrad ormanlarıyla çevrili bir alan içinde konumlanmıştır.

Vadistanbul; teras evler, ofisler, alışveriş caddeleri, kafeler, otel ile alışveriş merkezlerinin yanı sıra eğlence alanlarına sahip olacaktır.

Toplamda 424 bin metrekarelik arsada geliştirilen Vadistanbul, 3 farklı etaptan oluşmaktadır. Projede 3 bin konut, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 29 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 180 bin metrekare ofis alanı ile 33 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunmaktadır.

Vadistanbul, Türkiye’nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile Amerika’nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlanmıştır.

Proje dahilinde Türkiye’nin ilk özel metrosu da Vadistanbul’un içinden geçecektir. Vadi İstanbul’a özel inşa edilecek olan metro, şehrin metro ağına bağlanacaktır.

Doğayla iç içe bir noktada projelendirilen Vadistanbul, Boğaz’ın temiz sularını taşıyan ve projeyi boydan boya kat eden Sadabad Deresi’yle de emsalsiz bir görünüm kazanmaktadır. Proje içinden geçen doğal derenin etrafında oluşturulacak olan yaşam alanları benzersiz bir keyif sunarken bölgeye de renk ve canlılık katacaktır.

Üç yıl içinde İstanbul’un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonu haline geleceği belirtilen Vadistanbul, TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla da her yöne ulaşım imkanları sunabilen bir yaşam merkezi olma özelliğini taşımaktadır.

Vadistanbul’un birinci etabı olan Vadistanbul Teras toplam 1.111 konuttan oluşmaktadır. Temmuz 2014’te teslim edilecek olan Teras’ta, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleri yer almaktadır.

Projenin ikinci etabı olan Vadistanbul Bulvar; bünyesinde yer alan alışveriş merkezi, açık alan alışveriş caddesi, cafe ve restoranları, ofisleri ve 5 yıldızlı uluslararası oteli ile Türkiye’nin en büyük ofis kompleksi olma özelliğini taşımaktadır. Tüm donatılarının birbirine çapraz kıymet yaratacak şekilde dizayn edilen Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkmaktadır. Vadistanbul Bulvar, Mayıs 2016’da teslim edilecektir.

Vadistanbul’un üçüncü ve son etabı olan Vadistanbul Bahçe’de toplam 1.000 adet konut yer alırken, 1.200 adet home ofis de satışa sunulacaktır.



Resimleri büyük boyutta görmek için üzerine tıklayınız.
    DANIŞMANLARIMIZ